Escapada

Allunyar-se implica desarrelar una mica i advertir qui podries ser i encara no t’has atrevit a ser. Vol dir sincronitzar els batecs a uns altres tempos. Suposa veure’t reflectida en uns ulls que desconeixen els teus èxits i fracassos. Significa la possibilitat de començar de zero. Respirar una atmosfera diferent de l’huracà quotidià. Reformular-te les preguntes vitals. Perdonar-te una mica. Fer net. Respirar. Gaudir els carrers de l’anonimat. Qüestionar tot el que has construït. I de sobte, arriba l’hora de tornar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s