Vividors

Al final, hem fet de la nostra biografia un recosit de robes inconnexes. I què? L’única condició era patir poc i viure molt. En realitat, fa dècades llevàrem de la fórmula els prejudicis. Érem a la vora del foc d’un refugi de mala mort, engolint whisky i altres verins pel fetge. No teniem cobertura, però sí un camí llarg per recórrer. Aquella nit, recordem-ho, vam fer un pacte amb el diable de la llibertat. La conclusió d’aquest trajecte era a l’origen, perquè es tractava, de fet, d’un viatge circular. Néixer, créixer, morir, néixer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s