La nit nostra

Sicília de pa amb oli: aquesta és la nostra màfia. Però igual que en l’original, l’ànim de lucre besa la lleialtat cega i neix un monstre. A Ciutat, sota l’economia dels circuits legals se’n desplega una altra, secreta i obscura, traduïda a un vell servatge de codis i regles no escrites, emergint d’un laberint de parentius i col·leguismes; configurant, durant la nit, una ciutat sense llei al revers de la ciutat del dia. És, però, una realitat suspesa en l’abisme, que no pot fugir de la invisibilitat i que se sap eternament amenaçada pels qui saben bé que la resistència de la xarxa té un límit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s