Màscara

Cercava una màscara per evitar, a qualsevol preu, ser vista i descoberta. Una màscara com a jo somniat. Una vocació. Una narració coherent. Una pel·lícula per explicar-me a mi mateixa. Una peça elemental per a tots els escenaris que habitava, que a vegades oblidava llevar-me quan no em veia ningú. Una màscara per evitar quedar nua quan feia l’amor. Automàscara contra els propis fantasmes. Màscara carnavalesca com a camí a la llibertat. Màscara per endur-me-la posada fins i tot a la mort, per haver esdevingut ella: ja no allò que era, però sí allò que volia ser.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s